S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov pri predaji tovaru na e-shope www.ego-cigarety.sk

Vážený kupujúci, za účelom vybavenia vašej objednávky potrebujeme informácie o vašich osobných údajoch. Tieto spracúvame v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov, pričom použité budú výlučne pre vybavenie vašej objednávky, zasielanie aktualít e-shopu a našu komunikáciu s vami.

Prevádzkovateľ internetového obchodu. Prevádzkovateľom informačného systému je spoločnosť:

Obchodné meno: OLVIEE s.r.o.

Sídlo: Hanzlíkovská 70, Trenčín , 91106

IČO: 48148083

DIČ: 2120083328

( ďalej len „prevádzkovateľ“) Plne rešpektujeme súkromie svojich zákazníkov, avšak pre vybavenie objednávky potrebujeme niektoré osobné údaje, ktoré budú použité výlučne pre zaslanie objednaného tovaru a pre komunikáciu so zákazníkom. V prípade, že nechcete, aby boli Vaše osobné údaje uložené v našej databáze, môžete v "Poznámke k objednávke" uviesť žiadosť o ich vymazanie ihneď po jej vybavení. Prevádzkovateľ internetového obchodu týmto prehlasuje, že s osobnými údajmi svojich zákazníkov, získanými registráciou pri vytváraní zákazníckeho účtu, nakladá v zmysle "Zákona č. 122/2013, §15 ods.7 Z.z. o ochrane osobných údajov". Z vyššie uvedeného zákona plynie i povinnosť neposkytnutia získaných osobných údajov tretej strane. Výnimkou je, pri výbere spôsobu doručenia tovaru prepravnou službou, poskytnutie nevyhnutne potrebných údajov externému dopravcovi, za účelom doručenia zásielky.

Aktuálny prepravcovia :

GLS Kurierska spoločnosť - General Logistics Systems Slovakia s.r.o. , Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec, Slovenská Republika

Slovenská Pošta - Slovenská pošta, a. s. , Partizánska cesta č. 9 , 975 99 , Banská Bystrica , Slovenská Republika

Tiež dodržujeme §19 ods.1 podľa zákona č.122/2013 o zodpovednosti za bezpečnosť osobných údajov. Prevádzkovateľ internetového obchodu sa súčasne zaväzuje, že na prianie zákazníka, vymaže neodkladne jeho osobné údaje z databázy internetového obchodu.

NjlkYzczOW