S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.
Ok

Oblúbené tabakovky :

duukketicketsteam

Oblúbené ovocie a dezerty :

nastymangaeontrdel

dashcassispeachyeti


» Ochrana osobných údajov
Ochrana osobných údajov

Podmienky ochrany osobných údajov

V prípade spracovania osobných údajov, ktoré je založené na súhlase dotknutých osôb pre účely zasielania obchodných oznámení a na účely iných aktivít priameho marketingu internetového obchodníka.

Ochrana osobných údajov

GDPR (General Data Protection Regulation)

 

    1. TOTOŽNOSŤ A KONTAKTNÉ ÚDAJE SPRÁVCA

      1.1.        Správcom Vašich osobných údajov je spoločnosť OLVIEE sro  (ďalej len "správca")

      1.2.        Kontaktné údaje správcu sú nasledujúce: Hanzlíkovská 70 , Trenčín , 91106 , Slovensko

      1.3.        Správca nemenoval poverenca pre ochranu osobných údajov

       

        2. ZÁKONNÝ DÔVOD SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

          2.1.        Zákonným dôvodom spracovanie Vašich osobných údajov je Váš súhlas dávaný týmto správcovi v zmysle čl. 6 ods. 1 písm. a) Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracovaní osobných údajov a o voľnom pohybe týchto údajov a o zrušení smernice 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane osobných údajov) (ďalej len "nariadenie") Prevádzkovateľ vzhľadom na rozsah a predmet svojej činnosti nemá povinnosť v zmysle § 44 zákon č.18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov stanoviť zodpovednú osobu.

           

            3. ÚČEL SPRACOVANIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

              3.1.        Účelom spracovania Vašich osobných údajov je zasielanie daňových dokladov za nákup tovaru v systéme internetového obchodu, obchodných oznámení a činenia iných marketingových aktivít správcom voči Vašej osobe.

              3.2.        Zo strany správcu nedochádza k automatickému individuálnemu rozhodovaniu v zmysle čl. 22 nariadenia.

               

                4. DOBA ULOŽENIE OSOBNÝCH ÚDAJOV

                  4.1.        Doba, po ktorú budú Vaše osobné údaje správcom uložené, sú 3 roky, najdlhšie však do odvolania Vášho súhlasu so spracovaním osobných údajov (na tento účel spracovania).

                   

                    5. ĎALŠÍ PRÍJEMCOVIA OSOBNÝCH ÚDAJOV

                      5.1.        Ďalšími príjemcami Vašich osobných údajov budú firmy Bohemiasoft s.r.o. (prevádzkovateľ eshopového systému WEBAREAL), firma Unihost s.r.o. (správca serverov) a firma Casablanca INT (prevádzkovateľ dátového centra), ďalej GLS GENERAL LOGISTICS SYSTEMS SLOVAKIA (prepravná kurierska spoločnosť) a Packeta Slovakia s. r. o. (prepravná spoločnosť balíkov )

                       

                        6. PRÁVA SUBJEKTU ÚDAJOV

                          6.1.        Za podmienok stanovených v nariadení máte právo požadovať od správcu prístup k Vašim osobným údajom, právo na opravu alebo vymazanie Vašich osobných údajov, prípadne obmedzenie ich spracovanie, právo namietať proti spracovaniu Vašich osobných údajov, a ďalej právo na prenosnosť Vašich osobných údajov.

                          6.2.        Máte právo kedykoľvek odvolať súhlas so spracovaním Vašich osobných údajov daný správcovi. Týmto však nie je dotknutá zákonnosť spracovania Vašich osobných údajov pred takýmto odvolaním súhlasu. Váš súhlas so spracovaním osobných údajov môžete odvolať na email info@ego-cigarety.sk

                          6.3.        Ak by ste sa domnieval(a), že spracovaním Vašich osobných údajov bolo porušené alebo je porušované nariadenie, máte okrem iného právo podať sťažnosť u dozorného úradu.

                          6.4.        Nemáte povinnosť osobné údaje poskytnúť. Poskytnutie Vašich osobných údajov nie je zákonnou či zmluvnou požiadavkou a ani nie je požiadavkou, ktorá je nutná k uzatvoreniu zmluvy.

                          7. SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV NA ÚČELY VYTVORENIA OBJEDNÁVKY

                          7.1. Účely spracúvania osobných údajov: vystavenie daňového dokladu, kontaktovanie zákazníka ohľadom objednávky, plnenie vzniknutej zmluvy, vybavovanie uplatňovania zodpovednosti za vady predaných výrobkov – vyplývajúce z planenia zmluvy.

                          7.2. Právny základ spracúvania osobných údajov: a) Spracúvanie osobných údajov (meno, priezvisko, titul, ulica a číslo, PSČ, mesto) je nevyhnutné podľa osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná. Predovšetkým podľa zákona č. 222/2004 Z. z. o dani z pridanej hodnoty.  b) Spracúvanie osobných údajov (email, telefónny kontakt) je nevyhnutné na plnenie zmluvy.

                          3. Doba uchovávania osobných údajov – 10 rokov

                           8. SPRACOVANIE OSOBNÝCH ÚDAJOV NA ÚČELY SPRAVOVANIA COOKIES

                          Pre spracovanie osobných údajov na účely spracovania cookies, platia všeobecné informácie k spracovaniu osobných údajov uvedené vyššie, a taktiež:

                          8.1. Účely spracúvania osobných údajov: zlepšovanie poskytovania našich služieb, dotazník Heureka. Reklamy na stránke nemáme!

                          Cookies sú malé množstvo dát, ktoré servery pošlú prehliadaču. Ten ich uloží na počítači užívateľa. Pri každej ďalšej návšteve stránok potom prehliadač tieto dáta posiela späť serveru.

                          8.2. Právny základ spracúvania osobných údajov: článok 6 ods. 1 písm. a) GDPR – dotknutá osoba vyjadrila súhlas so spracúvaním svojich osobných údajov na jeden alebo viaceré konkrétne účely

                          8.3. Doba uchovávania osobných údajov – Súbory cookie používané na našich stránkach je možné z hľadiska ich trvanlivosti rozdeliť na dva základné typy. Krátkodobé tzv. „sessioncookie,“ ktoré sú iba dočasné a zostávajú uložené vo vašom prehliadači iba do tej doby, pokiaľ prehliadač zavriete, a dlhodobé tzv. „persistentcookie“, ktoré zostávajú uložené vo vašom zariadení dlhšiu dobu alebo do doby, kým ich manuálne neodstránite, pričom doba ponechania súborov cookie vo vašom zariadení závisí od nastavenia samotnej cookie a nastavenia Vášho prehliadača.

                          9. Podmienky a spôsob spracúvania osobných údajov dotknutých osôb

                          9.1 Prevádzkovateľ spracúva vo svojich informačných systémoch osobné údaje dotknutých osôb automatizovanými i neautomatizovanými prostriedkami spracúvania. Prevádzkovateľ spracúvané osobné údaje nezverejňuje, okrem prípadov, ak si to vyžaduje osobitný právny predpis alebo rozhodnutie súdu alebo iného štátneho orgánu.

                          9.2 Prevádzkovateľ nebude spracúvať Vaše osobné údaje bez Vášho výslovného súhlasu alebo iného zákonného právneho základu za iným účelom, ani vo väčšom rozsahu ako je uvedené v tejto informácii a evidenčných listoch jednotlivých informačných systémoch prevádzkovateľa.

                           

                          10. Automatizované individuálne rozhodovania vrátane profilovania Cookies

                          10.1 Prevádzkovateľ používa na monitorovanie svojich webových stránok analytický nástroj, ktorý pripravuje dátový reťazec a sleduje, ako návštevníci používajú stránky na internete. Keď si niekto prehliada stránku, systém vygeneruje cookies, aby zaznamenal informácie súvisiace s návštevou (navštívené stránky, čas strávený na našich stránkach, prehliadanie údajov, odchod zo stránky atď.), ale tieto údaje nesmú byť prepojené na osobu návštevníka. Tento nástroj je nástrojom na zlepšenie ergonomického dizajnu webovej stránky, na vytváranie užívateľsky prijateľnej webovej stránky a na zvýšenie online zážitku návštevníkov. Väčšina prehliadačov internetu akceptuje cookies, ale návštevníci majú možnosť ich vymazať alebo automaticky odmietnuť. Pretože každý prehliadač je iný, návštevníci si môžu nastaviť svoje preferencie ohľadne cookies individuálne pomocou panela nástrojov prehliadača. Ak sa rozhodnete neakceptovať cookies, nebudete môcť používať niektoré funkcie na našej webovej stránke.

                          10.2 Bezpodmienečne potrebné/základné pre najdôležitejšie funkcie potrebné/základné webovej stránky, umožňujúce správne fungovanie webovej stránky. Pamätá si používateľské meno, ktoré Vám poskytne rýchle prihlásenie pri najbližšej návšteve stránky. Tieto cookies o Vás nezhromažďujú žiadne informácie, ktoré by mohli byť použité na marketingové účely. Platnosť 12mesiacov.

                          10.3 Funkčné - využívajú sa na zlepšenie služby pre používateľa, prispôsobujú používateľské rozhranie. Podľa výberu obsahu sa zaznamenávajú informácie o preferenciách. Cookies si môžu pamätať položky, ktoré ste vložili do nákupného košíka e-shopu, alebo chyby, na ktoré ste narazili. Platnosť zaniká opustením webovej lokality/stránky.

                          10.4 Výkonnostné cookies a cookies pre cielenie – analytické cookies. Využívajú sa analytické nástroje tretích strán (google analytics) na zlepšenie kvality – analytické cookies obsahu pre návštevníkov stránky – zbierajú sa štatistické údaje ako počet návštevy na webovej zobrazení stránky a odkazov na našu stránke stránku a počet návštev. Pomáhajú porozumieť ako sa správajú návštevníci stránok. Pomocou cookies sa zlepšuje výkonnosť webovej stránky. Tieto cookies nezhromažďujú žiadne informácie na zistenie Vašej identity- sú anonymné. Vymazané automaticky po 2 rokoch od poslednej návštevy na webovej stránke.

                          11. Zobrazenie. Vstavané cookies, ktoré zlepšujú výkon pre rýchlejšie načítavanie obsahu a napomáhajú kompabilite. Vymazané po zatvorení prehliadača.

                          ZGEwZjh